30 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / İlkokul Öğrencileri Askerlerle Sahili Temizledi…

İlkokul Öğrencileri Askerlerle Sahili Temizledi…

Adana’da ilköğretim okulu öğrencileri Yumurtalık ve Ceyhan sahilinde ‘Deniz çöpleri eylem planı’ projesi kapsamında askerlerle çöp toplayarak çevre temizliği yaptı.
Eğitimde başarısıyla kendisini kanıtlayan Ceyhan Dokuztekne Şehit Adem Çoban İlk Öğretim Okulu, sosyal sorumluluk projeleriyle de gündemden düşmüyor. Okul Müdüresi Derya Çaban Ertürk’ün atılımlarıyla öğrencilere çevre bilincini aşılamak, gelecek nesillere daha temiz ve yaşanılabilir bir doğa bırakmak amacıyla güzel bir projeye daha imza atıldı. Şehidimizin adını taşıyan okulda eğitim gören başarılı öğrenciler, Müdire Ertürk, öğretmenleri ve İl Jandarma Komutanlığı Çevre Koruma Timinde görevli askerlerle sahili dip bucak temizledi. Etkinlik öncesi seminerde bilgi alan öğrenciler, Türkiye genelinde yürütülen ‘Deniz çöpleri eylem planı’ hakkında eğitim aldı. Günü dolu dolu yaşayan geleceğin teminatı çocuklar, öğretmenleri ve askerler eşliğinde Yumurtalık Serbest Bölge ve Ceyhan İncirli sahilinde çevre temizliği yapmanın mutluluğunu yaşadı.
Şehit Adem Çoban İlköğretim Okulu Müdiresi Derya Çoban Ertürk, İl Jandarma Komutanlığı yetkililerine, desteğini esirgemeyen il ve ilçe milli eğitim müdürlüğü yetkililerine, bu anlamlı projede kendilerini yalnız bırakmayan komutanlara ve ekibine teşekkür etti.
Ceyhun  Özer.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir