15 Mayıs 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / ica Boru’dan Adana’ya dev yatırım: Bölgeye lojistik destek sağlayacak…

ica Boru’dan Adana’ya dev yatırım: Bölgeye lojistik destek sağlayacak…

Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından Sanica Isı, Adana’ya dev bir yatırım yaptı. Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından olan alt yapı ve üst yapı boru, radyatör, kombi, gömme rezervuar, cam, kabin, SPA, küvet ve duş teknesi gibi banyo ürünleri ile elektrikli forklift ve istif makinaları üretim faaliyetlerini gerçekleştiren Sanica Isı, Adana Bölge Müdürlüğü’nün açılışını gerçekleştirdi.
Açılışa Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’in yanı sıra davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Sanica Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Fatinoğlu, ‘’Adana Bölge Müdürlüğü’nün açılışı, Sanica’nın Türkiye’deki büyümesini hızlandırma ve müşterilerimize daha yakın olma taahhüdümüzün bir ifadesidir. Her geçen gün büyüyen, yerli ve milli markamız olan Sanica, artık Adana Seyhan’da açılan bölge müdürlüğümüz ile müşteri hizmetleri, satış ve lojistik operasyonlarına destek sağlayarak, Hatay, İskenderun, Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Kilis, Tarsus ve Mersin bölgelerine daha hızlı lojistik desteği vermeyi hedefliyor” dedi.

Sanica, Adana Bölge Müdürlüğü açılışı ile beraber, gerçekleştirdiği projelerini ve üretimini inovasyon ve kaliteye verdiği önemle birleştirerek sürdürülebilir ürünleri ile yurt içi ve yurt dışı pek çok noktada varlığını her geçen gün sürdürme ve üretme konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir