26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Hayvanlar serinletiliyor…

Hayvanlar serinletiliyor…

Günün belirli saatlerinde hortumla sulanan köpekler uygulamadan son derece memnun görünürken, barınak görevlileri de aşırı sıcaklar sürdüğü müddetçe sulama işlemini gerçekleştireceklerini ve hayvanların olumsuz etkilenmesini önlemeye çalışacaklarını dile getirdi.

Kesim yapılmak üzereyken kurtarılan ve Adana Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı’nda koruma altına alınan atlar da, sulama ve serinletme faaliyetlerinden yararlanıyor. Barınak içinde kendileri için yapılan özel bölümlere konan ve fıskiyelerle serinletilen atlar, Saklı Göl olarak bilinen alanda suyla buluşturuluyor ve sıcağın olumsuz etkilerinden korunmaları sağlanıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Opr. Dr. Fatih Karayandı, Adana Büyükşehir Belediye Hayvan Barınağı’nda kalan köpek ve atların, aşırı sıcağın olumsuz etkilerinden uzak kalması için ellerinden geleni yaptıklarını ve mevsim normalleri üzerinde seyreden atmosfer koşulları normale dönene kadar bu uygulamaya devam edeceklerini açıkladı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir