26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Hasan Hüseyin Türk,Kitabını Tanıttı..
SPOR GAZETECİLERİNDEN HASAN HÜSEYİN TÜRK,“UZUN YILLARDIR EKSİKLİĞİNİ HİSSETTİĞİM ADANASPOR TARİHİ İLE İLGİLİ BİR KİTAP YAZMA DÜŞÜNCEMİ UZUN SÜRELİ ÇALIŞMA SONRASINDA HAYATA GEÇİRDİM." DEDİ. (İHA/ADANA-İHA)

Hasan Hüseyin Türk,Kitabını Tanıttı..

Adana’nın emektar spor gazetecilerinden HASAN Hüseyin Türk, 2. kitabı olan “1954’den Bugüne Adanaspor Tarihi” isimli eserini, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde tanıttı.
Tanıtım etkinliğine Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, TSYD Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz, gazeteciler, televizyoncular ve çok sayıda eski futbolcu ve iş adamı katıldı.
Kitabıyla ilgili açıklamalarda bulunan Hasan Hüseyin Türk, “Uzun yıllardır eksikliğini hissettiğim Adanaspor tarihi ile ilgili bir Kitap yazma düşüncemi uzun süreli çalışma sonrasında hayata geçirdim. Konuyla ilgili olarak bana yardımlarını esirgemeyen eski başkan, yöneticiler, futbolcular, teknik direktörler ve çok sevdiğim gazeteci ile yazar arkadaşlarıma teşekkür ederim. Fotoğraf, bilgi, belge ve gazete kupürleri konusunda kitabımızda faydalandığımız kişi ve kurumlara da hürmetlerimi sunarım” dedi.
ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ise, “Cemiyet üyemiz ve emektarımız Hasan Hüseyin Türk’ün böylesine tarihi bir çalışmada imzasının olması, bizlere gurur verdi” derken, TSYD Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz da, “Arkadaşımız bizim camianın gönüllü neferlerinden birisidir. Ortaya koyduğu bu güzel spor eserine kamuoyunun ilgisini bekliyor ve kendisine başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir