19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana Trafiği, İstanbul’u geçti…

Adana Trafiği, İstanbul’u geçti…

Artan araç sayısı ile birlikte, yetersiz anayollar ve kurallara uymayan vatandaşlar, kent yaşamını her geçen gün zorlaştırıyor. Kuzeyinden güneyine neredeyse tüm ana caddelerde trafik, özellikle sabah 07:30-08:30 arası ile akşamüstü 17:30-19:30 saatleri arasında durma noktasına geliyor.

Adana trafiğinin artık İstanbul trafiğini aratmadığını belirten vatandaşlar, araçlarla dolu caddelerin fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak yetkililere sesini duyurmaya çalışıyor. Yoğun trafik akışı nedeniyle zaman zaman maddi hasarlı trafik kazalarının meydana gelmesi ayrı bir sorun.
Gün içerisinde koltukları bile dolmayan onlarca toplu taşıma aracı, ekstra trafik yoğunluğu oluştururken, sadece sürücüsünü taşıyan yüzlerce otomobil de kent trafiğini keşmekeş hale getiriyor. Vatandaşlar, trafiğin rahatlatılması için acil çözüm bekliyor.Valilik ve Büyük Şehir Belediyesine görev düşüyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir