19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / HALK GÜNÜ TOPLANTISI…

HALK GÜNÜ TOPLANTISI…

BAŞKAN ALEMDAR ÖZTÜRK: SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Ceyhan’da Çarşamba günleri düzenlenen ‘Halk Günü’ toplantılarında Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor.

9.’su düzenlenen ’Halk Günü’ toplantısına ilçenin değişik mahallelerinden gelen vatandaşlar katıldı. Ceyhanlı hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Alemdar Öztürk, farklı istek ve temennileri dinledi.

SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ
Öztürk,“Siz değerli hemşehrilerimizle birlikte olmak bizlere mutluluk veriyor. Allah hepinizden razı olsun. İstek ve taleplerinizin yanı sıra buraya kadar gelip ettiğiniz dualar, bizlere daha da güç, şevk ve azim veriyor. Gösterdiğiniz ilgi, Ceyhan’a hizmetlerin gelmesi için verdiğimiz mücadelenin de arkasında olduğunuzu gösteriyor. Sizlerden aldığımız güçle daha inançlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz.” dedi.

PROJELERİMİZ GELECEK NESİLLER İÇİN…
Başkan Alemdar Öztürk, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“İlk halk günü toplantılarında projelerimizi ‘yapacağız, edeceğiz’ diyorduk. Rabbül Alemin’e şükürler olsun ki bunlar proje olmaktan çıktı ve artık fizibilite çalışmaları başladı. İnşallah bir de bakacaksınız ki projelerimizi bir bir hayata geçirip yeni binamızda yine birlikte olacağız. Gayemiz, Ceyhan’ımıza ve gelecek nesillere daha güzel hizmetler sunmaktır. Allah’ın izniyle Atatürk Caddesi ile Ceyhan nehri arasında kalan ve içersinde her türlü sosyal donatı alanlarının da bulunduğu bölgede kentsel dönüşümü gerçekleştireceğiz. Sadece Ceyhan ve Adana’da değil Türkiye çapında iddialı projemize, mitolojide adı geçen ve bölgemizde yaşadığı rivayet edilen insan başlı, yılan gövdeli Şahmeran’dan esinlenerek ‘Şahmeran Gerdanlığı’ adını vereceğiz. Bu vesile ile halk günlerine katılarak bizlere verdiğiniz destekten dolayı hepinizden Allah razı olsun.”

Tüm belediye daire amirlerinin hazır bulunduğu Halk günü toplantısına İlçe Milli Eğitim Müdürü Memduh Topuz da katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir