1 Mayıs 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Gündoğdu-Telekom teknoloji işbirliği…

Gündoğdu-Telekom teknoloji işbirliği…

Teknolojiyi yakından takip eden ve en iyi kullanan okul olarak bilinen Adana Gündoğdu Koleji, Türk Telekom iş birliği ile yedi yeni Bilgisayar Laboratuvarı kurdu. Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, “Geleceği şimdiden kodlamaya başlıyoruz” dedi.

Yeni dönemde, Lego Education Spike Essential müfredatının da uygulanacağı, yeni nesil bilgisayar laboratuvarlarında, Linux tabanı üzerine kurulmuş, TÜBİTAK ve Türk mühendisler tarafından geliştirilen “Pardus” işletim sistemi kullanılacak.

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, teknolojinin vazgeçilmezleri olduğunu vurgulayıp, “Tüm kampüslerimizde en ileri ve yeni teknolojiyi kullanıyoruz.  Öğrencilerimiz dijital çağın hep ilerisinde olacaklar. Gündoğdu Koleji bilgisayar laboratuvarlarında, geleceği şimdiden kodlamaya başlıyoruz” dedi.

Adana Gündoğdu Koleji, Türk Telekom iş birliği ve altyapısı ile yeni nesil teknolojiye sahip, yedi yeni bilgisayar laboratuvarını, öğrencilerinin hizmetinize sunmaktan heyecan ve mutluluk duyduklarını belirtti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir