21 Mayıs 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / 10 milyon TL’lik dolandırıcılık iddiası…

10 milyon TL’lik dolandırıcılık iddiası…

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde yaşayan telefoncu esnafı Halil İbrahim Temeltaş (30), kendisiyle aynı meslek grubundan O.T.G. (26) tarafından yaklaşık 1,2 milyon TL dolandırıldığını iddia etti.

Kendisiyle birlikte yaklaşık 40 kişinin daha O.T.G. tarafından dolandırıldığını öne süren Temeltaş, O.T.G.’nin yaklaşık 5 gün önce 10 milyon TL para ile kayıplara karıştığını ileri sürdü.

O.T.G.’nin kendisi ve diğer 40 kişiden ticaret yapma bahanesiyle para istediğini iddia eden Temeltaş, ‘’Ticaret yapma bahanesiyle benden borç para istedi. Ben de kendisine 1 milyon 200 bin TL borç para verdim. Fakat O.T.G. bana olan borcunu ödemedi. Bu şahıs beni ve yaklaşık 40 kişiyi toplamda 10 milyon TL dolandırarak kayıplara karıştı. Bu 40 kişi de bizim bildiğimiz kadar. Kim bilir belki de bir bu kadar da bilmediklerimiz vardır’’ dedi.

‘’KENDİ AİLESİNİ DE DOLANDIRMIŞ’’

O.T.G.’nin sadece kendilerini değil, kendi ailesini de dolandırdığını öne süren Temeltaş, ‘’Bu olaydan sonra şahsın ailesine ulaştık. Ailesine şahsın yerini sorduğumuzda, bilmediklerini ve şahıs tarafından kendilerinin de dolandırıldıklarını söylediler. Aile fertlerinin üzerine kredi çekip, kaçmış’’ diye konuştu.

‘’HERKES BİRBİRİNİ SUÇLUYOR’’

Temeltaş, ‘’Bu kadar insanı mağdur eden bir insanın emniyet tarafından hızlıca yakalanıp, adalete teslim edilmesini ve cezasını çekmesini istiyoruz. Şahıs bizi çok zor durumda bıraktı. Resmen mağdur olduk. Bu zararın bir an önce giderilmesini istiyoruz. Çünkü şahısla alakalı telefon faturalarını farklı insanlara kestiği, sahte fatura düzenlediği gibi her gün bir başka bilgi duyuyoruz. Bu şahıs tarafından mağdur edilen herkes, birbirini suçlar hale geldi’’ iddiasında bulundu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir