27 Temmuz 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Gözü Yaşlı Anne Suçlunun Yakalanmasını Bekliyor…

Gözü Yaşlı Anne Suçlunun Yakalanmasını Bekliyor…

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Gazipaşa Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda 8 Ekim öğle saatlerinde meydana gelen olayda, su satan 42 yaşındaki Ali Eker’e plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen bir otomobil çarpıp kaçtı.

Ağır yaralanan Eker, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

30 GÜNLÜK HAYAT MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

30 gün yoğun bakımda kalan Eker, yapılan müdahalelere rağmen 16 Kasım’da hayatını kaybetti ve Osmaniye’nin Bahçe ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi’nde babası Ahmet Eker’in yanına defnedildi. Polis ekipleri ise 40 gündür Ali Eker’e çarpıp kaçan otomobilin sürücüsünü yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

“BİZ CANIMIZDAN OLDUK”

Gazetecilere konuşan Ali Eker’in annesi Kibar Yılmaz (72) gözyaşlarıyla evladının katilinin biran önce bulunmasını istedi. Oğluyla en son kazadan 3 saat önce görüştüğünü anlatan Yılmaz, “Oğlum 30 gün yoğun bakımda yattı. Müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Oğluma çarpan sürücü hiç durmayıp kaçmış. Plaka da yok, hiçbir şey yok. Biz canımızdan olduk. Ancak sürücü gelip teslim olmadı. Birazcık vicdanı varsa gelsin teslim olsun. Benim oğlum gitti. Oda gelsin teslim olsun. O vicdanla yaşayabilecek mi? Kaç gün yaşayacak” diye konuştu.

“VİCDANIN VARSA TESLİM OL”

Sürücüye seslenip teslim olmasını isteyen Yılmaz, “Vicdanı varsa gelsin teslim olsun. Eden ettiğini bulacak. Bugün bana yarın kendisine. Oğlumu Osmaniye’ye çağırdım. Beni gel al dedim. Pazar gününe kadar beklerim gelmezsen konuşmam dedim. O beni çağırdı, geldim. 1 aydan bu yana hayırlı haberi bekledim ama olmadı. Cahil ise büyükleri, yaşlı veya sarhoş ise evlatları vardır. Beni böyle tek başına koydu. O benim çobanımdı, her şeyimdi. Biz oğlumla birlik oluyorduk ama o gitti, tek kaldım” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir