Çukurova Devlet Hastanesi’nde özellikle genel cerrahi alanında hissedilen hasta yoğunluğu ve artan talipleri karşılayabilmek, daha hızlı ve daha kaliteli hizmet verebilmek için yapılan çalışmalar sonucu, mevcut Genel Cerrahi Servisine ek olarak ikinci bir yataklı servis hizmete açıldı.

HİZMET İÇİN KENETLENDİLER

Çukurova Devlet Hastanesi’ndeki 2. Genel Cerrahi Servisi’nin hizmete sunulması nedeniyle düzenlenen törene Başhekim Uzm. Dr. Akif Küçükcan, Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. Aslıhan Giray Öztüfekçi, Uzm. Dr. Yusuf Kahraman ve Uzm. Dr. Filiz Apucu, Genel Cerrah ve İdari Sorumlu Op. Dr. Nebil Tanır, Genel Cerrah ve Hastane Sağlık Kurulu Başkanı Op. Dr. Levent Salman, Genel Cerrah Op. Dr. Mehmet Korkmaz, Genel Cerrah Op. Dr. Yusuf Can Gülnerman, Genel Cerrah  Op. Dr. Münire Büşra Mangıtay, Hastane İdari İşler Müdürü Ferman Kaan Demir, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Filiz Yıldırım, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Serpil Tarakçı, İdari İşler Müdür Yardıncıları Şuayip Arıkan ve Özgür Alptekin ile Genel Cerrahi Servisi sağlık görevlileri ve hastane personeli katıldılar.

DAHA GENİŞ YELPAZEDE HIZLI HİZMET

Çukurova Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen 2. Genel Cerrahi Servisi’nin açılışı vesilesi ile birlik ve beraberlik içinde çağdaş sağlık hizmeti veren bir kurum olduklarını bir kez daha kanıtladıklarını belirten Başhekim Uzm. Dr. Akif Küçükcan, Genel Cerrahi hastalarının artan taleplerini karşılayabilmek, daha hızlı ve daha kaliteli hizmet verebilmek için bu ek yataklı servisin hizmete açıldığını belirtti. Dr. Küçükcan, ilgili kliniğin yatak sayısının arttırıldığını, böylece hastalara daha geniş yelpazede daha hızlı hizmet sunulabileceğini ifade etti.

“Çukurova Devlet Hastanesi’nin 2. Genel Cerrahi  servisinin hizmete sunulması konusunda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diyen Dr. Küçükcan, “Hastanemizde kendi alanlarında başarılı ve özverili çalışmalar yapan tüm mesai arkadaşlarımızın ortaya koydukları emek ve hizmet anlayışı nedeniyle şükranlarımı iletiyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.
Genel Cerrahi Servisi’nin yeni ünitesinin hizmete girmesi nedeniyle hazırlanan pastanın kesilmesi ve “Yeni serviste daha hızlı ve daha kaliteli hizmet parolamız olacak” sloganlarının ortaya koyulması sonrası servis hasta hizmetine sunuldu.