26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Çevre / Eski karısı ve baldızını vurdu…

Eski karısı ve baldızını vurdu…

Adana’da 35 yaşındaki Nedim Erdağ, çocuk yüzünden tartıştığı eski baldızı 22 yaşındaki Merve Nur Kuru’ya pompalı tüfekle ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar Kuru’nun kalçasına, boşandığı eşi 33 yaşındaki Ayşe Ürtegen’in de koluna isabet ederek yaraladı.

Eşi ile kavga etmeye başlayan Ayşe Ürtegen, kızlarını alıp Sinanpaşa Mahallesi 2465 Sokak’taki baba evine döndü. Kızlarının velayetini almak için dava açan Nedim Erdağ ile eski eşinin ailesinin arasında da bu nedenle tartışma yaşanmaya başladı. Ayşe Ürtegen, kendisini rahatsız ettiği iddiası ile eski eşini polise şikayet etti. Nedim Erdağ hakkında iki kez soruşturma açıldı ve 2 ay da hapis yattı.

Nedim Erdağ, bugün öğle saatlerinde kızları Yağmur ve İrem’i görmek için eski eşinin oturduğu eve gitti. İddiaya göre Nedim Erdağ, eski baldızı Merve Nur Kuru ile çocuk nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine hafif ticari aracının içindeki pompalı tüfeği çıkaran Erdağ, Kuru’ya ateş etti. Erdağ’ın silahından çıkan saçmalar, Merve Nur Kuru’nun kalçasına, eski eşi Ayşe Ürtegen’in ise sol koluna isabet etti. Yaralı kadınlar ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

Olay yerinden kaçan Nedim Erdağ, Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Suç Araştırma Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalandı. Yaralı kardeşlerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Nacar, Yüreğir’in Anahtarını Aldı!

  Dr. Halil Nacar, Hoca Ahmet Yesevi Otağı’nda sahur programına katıldı. Dünya Türkmenler Birliği Genel Başkanı İsmail …

Adana’da Temizlenen Kanallar Tekrar Kirletildi…

Kent merkezinin güney ve kuzey bölgelerindeki mahallelerden geçip Çukurova’nın 2 milyon dekar tarım arazisine can veren …

Adana’da Yaklaşan Tehlike!

  Yağışların olmadığı kentte barajlarda da suların çekilmeye başladığı görüldü. Dron ile çekilen görüntüler de …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir