29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / EMEP Genel Başkanı Seyit Aslan Adana’da konuştu…

EMEP Genel Başkanı Seyit Aslan Adana’da konuştu…

Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı Seyit Aslan Adana’da Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Sosyal Tesisleri’nde basınla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu.

6 Şubat depreminin yıl dönümü dolayısıyla deprem bölgesinde yaşayanlarla dayanışma içinde olduklarını göstermek üzere tekrardan ziyaret ettiğini dile getiren Aslan, “Depremin 2. günü gelindiğinde Adana ve Hatay’da korkunç manzara ile karşılaştım” dedi.

 

Depremde hayatını kaybeden ve yaralananlara ilişkin aktarılan verilerin gerçeği yansıtmadığını belirten Alan, deprem bölgelerinde hala birçok eksikliğin yer aldığına vurgu yaparak konuyla ilgili görüşlerini de dile getirdi.

Yerel seçimler konusunda da konuşan Alan, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Genel seçimlerde Emek ve Özgürlük İttifakı’yla seçimde yer alacağız. Ancak şu anda Türkiye genelinde bir ittifaktan söz edemiyoruz. Yerel düzeyde görüşme ve bir takım birliklerin oluşturulması konusunda çabalarımız sürüyor. Parti olarak bütün öncelikli sanayi kentleri de olmak üzere birçok ilde partimiz adına seçimlere gireceğiz. Başta Kocaeli olmak üzere; Aydın, Denizli, Erzincan, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli birçok ilde ve ilçede hem belediye başkanlığı adaylıkları hem de belediye meclis adaylıklarımızla, il genel meclis adaylıklarımızla birlikte seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir