9 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / DERYA GRUP KADINLARI UNUTMADI…

DERYA GRUP KADINLARI UNUTMADI…

 Programın bir bölümünde kadınların tarihteki başarıları ve mücadeleleri üzerine konuşan Kış, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dünyada her şey kadının eseridir” sözünü hatırlattı ve kadınların Derya Grup’un vazgeçilmez bir parçası olduğunu vurguladı.

Hüseyin Kış, Çukurova Sanayi ve İş Dünyası (ÇUKUROVA SİFED) Başkanlığı döneminde de kadınlarla önemli işlere imza attıklarını belirterek, kadınların iş ortamının kalitesini yükselttiğini ve ekip ruhunu artırdığını söyledi. Kadınların gücünü ve katkılarını önemsediklerini belirten Kış, kadın çalışan oranını artırmayı hedeflediklerini ve kadınların iş yerinde hak ettikleri değeri görmeleri için çaba gösterdiklerini ifade etti. Ayrıca, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçilmesinin mutluluğunu paylaşarak, kadınların gücünü, cesaretini ve dayanışmasını kutladı.

Mart‘a özel düzenlenen yemekli organizasyona katılan ve kendi alanlarında kadınlara özel açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Filiz Çayan, Uzman Psikolog Deniz Hocaoğlu ve Uzman Diyetisyen Cansın Kış’a teşekkür eden Hüseyin Kış, programı kadınların güçlü ve cesur yanlarını vurgulayarak sonlandırdı.

Derya Grup Yönetim Kurulu Üyesi Yeşim Kış Akcer ise kadınların güçlü ve cesur yanlarıyla her güne ayrı anlam kattığını belirtti. Ailenin temel direği olan kadınların iş dünyasında da öncü olduğunu vurgulayan Akcer, tüm kadınlara ve kadın çalışanlara teşekkür etti ve onlara içlerindeki ışığı kaybetmemeleri çağrısında bulundu.


Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir