19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Yazarlar / Ceyhan’dan Kısa Kısa

Ceyhan’dan Kısa Kısa

Ceyhan Ticaret Odası (CTO) tarafından “Makine sektöründe üretim altyapısının iyileştirilmesi ve Ar-Ge kapasitesinin arttırılması” projesi kapsamında iş adamlarına ve öğrencilere seminer verildi.

Ceyhan Ticaret Odası (CTO) tarafından “Makine sektöründe üretim altyapısının iyileştirilmesi ve Ar-Ge kapasitesinin arttırılması” projesi kapsamında iş adamlarına ve öğrencilere seminer verildi.

CTO genel sekreter yardımcısı Beyna Turgut Gürler, odada gerçekleşen seminerde, Ceyhan’da makine imalat sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin kümelenme girişimi kapsamında ortak üretim, ticaret ve hizmet altyapısını destekleyici, ortak tanıtım alanı, ortak imalat personeli yetiştirme sahalarının oluşturulmasıyla birlikte bölge ekonomisine katkı sağlayıcını söyledi.

TOBB Adana Bölgesi Akademik Danışmanı Doç. Dr. Bahattin Karademir de projenin Ceyhan’da faaliyet gösteren tarım makineleri üreticilerine her alanda katkı sağlayacağını kaydetti.

Kaçakçılıkla mücadele

Ceyhan’da kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında 13 kişi gözaltına alındı.

Ceyhan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, son bir ayda operasyon ve yol kontrollerinde, 50 bin paket kaçak sigara, 25 bin paket tıbbi ilaç, 200 kaçak içki ve 250 cinsel içerikli hap ele geçirdi.

Olaylarl ilgili 13 kişinin emniyette yapılan sorgulamalarının ardından haklarında işlem yapıldığı belirtildi.

Hakkımızda Site varsayılanı

Ayrıca Kontrol Et

Hadrianus ve Taşköprü!

Sandalyeden kalkıp dineldim, bir cara yaktım, gökyüzüne baktım. Hava cıncık gibiydi. Halbuki daha düneen yağmurda …

14 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi…

Ceyhan Kaymakamlığınca halkın huzur, güven ve sükununun sağlanması amacıyla yürüttüğü çalışmalar titizlilikle ve hassasiyetle devam …

ÇGC Heyeti Atatürk’ü Andı…

  Ulusal Kurtuluş savaşımızı taçlandıran, 100.yılını kutladığımız Cumhuriyeti kuran, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk; aramızdan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir