18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Sağlık / İhtiyaç sahiplerine akülü araç…

İhtiyaç sahiplerine akülü araç…

Adana Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nca, Adana genelinde ihtiyaç sahiplerine akülü sandalye dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Durmuş Ökten ve ekibi, ilk olarak Saimbeyli’de, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe’nin makamında, engelli Ali Bektaş’a akülü sandalyesini teslim etti.

Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın ikinci durağı Ceyhan oldu. Ceyhan’ın Akdam Köyü’nde, iki bacağı diz altından kesik olan Enver Obuz’a da akülü sandalye hediye edildi.

Adana’nın Küçükdikili Mahallesi’nde yaşayan ve omurilik tümörü nedeniyle engelli olan 8 yaşındaki Yunus Emre’ye de çocuk sandalyesi hediye edildi.

Belediyeye başvuru yapan ihtiyaç sahiplerinin titizlikle incelenip seçildiğini anlatan Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Durmuş Ökten, akülü sandalye verilirken, genç, okuyan, aile geçindiren vatandaşlara öncelik verdiklerini kaydetti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir