26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Demirspor’da moral yerinde…

Demirspor’da moral yerinde…

Adana Demirspor Pazar günü kendi evinde oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarına başladı.Akşam saatlerinde Aytaç Durak Tesislerinde çalışan mavi lacivertli takımda teknik direktör Osman Özköylü oyuncularla toplantı yaptı.Samsunspor maçını değerlendiren genç teknik adam futbolcularının maç sonuna kadar aynı ciddiyetle mücadelesini sürdürmesi gerektiğini vurguladı.Alınan 1 puanın önemine de değinen Özköylü” Bu maçtan büyük dersler çıkardık.Oyuncularımda kendi içlerinde öz eleştiri yaptılar.Kendi sahamızda oynayacağımız Boluspor müsabakasını kazanarak üstü sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz.Amacımız 90 dakika boyunca aynı ciddiyetle mücadelemizi sürdürmektir’ şeklinde konuştu.
Geçen sezon Antalyaspor maçında aldıkları ceza nedeniyle passo lig kartları blokeli olan Adana Demirspor taraftarlarının cezası sona erdi.Pazar günü oynayacak olan Boluspor karşılaşmasında tribünlerin tamamen dolması bekleniyor.Karşıyaka müsabakasında 4 bin civarında taraftar topluluğunun önünde oynayan mavi lacivertliler bu hafta en az üç katı taraftarı tribünlere çekmesi bekleniyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir