29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Narkotik Operasyonu 25 Gözaltı…

Narkotik Operasyonu 25 Gözaltı…

Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde uşuyturucu satışı yaptığı tespit edilen şahısların evlerine sabahın erken saatlerinde 500 polis ile operasyon yapıldı.

Özel Harekat, Çevik Kuvvet, Terörle Mücadele, Asayiş Şubesi’nden çok sayıda ekibin katıldığı operasyonda, Çevik Kuvvet timleri sokak girişleri ve köşe başlarını tuttu. Daha önceden belirlenen ve direniş gösterilebileceği değerlendirilen adreslere ise Özel Harekat timleri koç başlarıyla demir kapıları kırarak girdi.

Özel eğitimli detektör köpeklerin de kullanıldığı aramalarda, rulolanmış çok miktarda esrar, tabanca ve pompalı av tüfeği ele geçirilirken, 25 kişi de gözaltına alındı.

Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden operasyonda gözaltına alınan 25 kişi, sorgulanmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir