27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Dalgıçlar denizde Türk Bayrağı açtı…
DCIM100MEDIADJI_0124.JPG

Dalgıçlar denizde Türk Bayrağı açtı…

Türk Ordusu’nun terör örgütlerinin yuvalandığı Afrin’e yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’na güç vermek amacıyla Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün başlattığı ‘Adana 1 Milyon Bayrak Asıyor’ kampanyası Akdeniz’e kadar uzandı. Adana Büyükşehir Belediyesi’nde görevli dalgıçlar, Yumurtalık açıklarındaki dalış yapıp, 15 metrekarelik Türk Bayrağı ile birlikte “Aklımız ve Kalbimiz Sizinle” yazan pankartı maviliklerde açarak, Mehmetçiğe selam gönderdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Denizcilik ve İç Sular Şube Müdürlüğü’nde görevli dalgıç ekibi, ‘Bayraklar Asılsın Terörün Kökü Kazınsın’ sloganıyla Adana’nın dört bir yanına dalga dalga yayılan bayrak sevgisini Akdeniz’in maviliklerine taşıdı.

Yumurtalık’ın tarihi kalesi açıklarında dalış yapan dalgıçlar, 15 metrekarelik Türk Bayrağı’nı ve “Aklımız ve Kalbimiz Sizinle’ yazılı pankartı su altında açan dalgıçlar, Suriye’nin kuzeybatısındaki Afrin’de terör örgütlerine karşı savaşan Mehmetçiğe bu şekilde moral mesajı gönderdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir