MBA Okulları Adana Kampüs Konferans salonunda gerçekleşen gösteriler saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.  Ortaokul ve Lise öğrencileri bando ve koro konseri sonrası öğrenciler Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü vals yaptığı anı canlandırdı. Kurtuluş savaşını ve Mustafa Kemal Atatürk’ün mücadelesini canlandıran öğrenciler duygu dolu anlar yaşattılar. İlkokul öğrencilerinin dans ve bale performansı büyük beğeni toplarken, Zeybek gösterisi göz doldurdu. Kutlamalar sonrasında veliler öğrenciler marşlar eşliğinde dakikalarca ayakta alkışlandı.

GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU
Güne erken saatlerde Çukurova Belediyesi ile ortak düzenlenen ‘100 yıl Cumhuriyet Koşusu’ ile başlayan MBA’lı öğrenciler okuldaki kutlamalardan sonra soluğu M1 Alışveriş Merkezi’nde aldılar.  AVM’de yoğun bir ilgiyle karşılanan öğrenciler bando yürüyüşü sonrası koro gösterisi düzenlediler. Cumhuriyet 100. Yıl coşkusu devam ederken MBA’lı öğrenciler Adana’nın başka bir Alışveriş Merkezi olan ESAS 01’de Bando yürüyüşü ve Koro gösterisini yineledi. Yine yoğun bir ilgi ile karşılanan öğrencilerimizin heyecanı gözlerinden okunuyordu.

YALNIZ BIRAKMADI 
MBA Okulları Adana kampüs tam kadro tüm gösterilerde öğrencilere eşlik ederken MBA Genel Merkez Genel Müdür Yardımcısı Ali Gündoğdu bu coşkulu günde öğrenci ve öğretmenleri bir an olsun yalnız bırakmadı.
MBA’LI ÖĞRENCİLER CUMHURİYET’E KOŞTU
Çukurova Belediyesi tarafından, MBA Okulları Adana Kampüs işbirliği ve Sponsorluğunda Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla “100.Yıl Cumhuriyet Koşusu” düzenlendi.  “Sporun gülen yüzü, Cumhuriyetin 100’ ü MBA Okulları 10 kilometre yol koşusuna” katılım yüksek oldu. Yaklaşık 500 Profesyonel koşucunun katıldığı ve kayıtsız olarak 1000 civarında sporcunun yarıştığı koşuya vatandaşların ilgisi yoğundu. Çukurova Belediyesi önünde hazırlanan alanda saygı duruşu ve istiklal marşı okunduktan sonra yarışmacılar koşu güzergahına geçtiler. Çukurova Belediyesi önünde başlayan koşu, Turgut Özal Bulvarında Gökkuşağı Kavşağına kadar devam etti. Koşucular kavşaktan aynı güzergahı takip ederek yarışı yine Çukurova Belediyesi önünde tamamladılar.

 

HEYECAN VERİCİ
Adana, Mersin, Gaziantep gibi birçok ilden katılım gerçekleşen Koşu sonunda erkekler kategorisinde engelli kızımız İrem Dönmez adına yarışan Koray Het birinci olurken, Mesut Akpınar ikinci, Selami Yıldız da üçüncü olarak kürsüye çıktılar. Kadın sporcularda ise Nursel Karataş birinci, Ayşegül Korkmaz ikinci, Cansu Kayaalp de üçüncülüğü elde etiler.

Çukurova Belediyesi önünde hazırlanan alanda dereceye giren sporcular kupa ve madalyaları törenle takdim edildi. Atletizm Federasyonu yetkilileri, Gençlik Spor il Yöneticileri, Başkan Yardımcıları ödülleri takdim ederken, yarışma Ana sponsoru olan MBA Okulları Adana Kampüs adına, Kampüs Müdürü Abdülaziz Birbiçer’e plaket takdim ettiler. Birbiçer, “MBA Okulları olarak, Cumhuriyetin 100. Yılına yakışır olan bu organizasyonun bir parçası olmak bizler içinde heyecan vericiydi. Aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olan koşuda dereceye giren sporculara ve emeğe geçen tüm yetkililere teşekkür ederiz” dedi.