26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Çukurova’da 2 açılış bir den yapılacak…

Çukurova’da 2 açılış bir den yapılacak…

Halk Günü’nü vatandaşların alkışları eşliğinde başlatan Başkan Soner Çetin’e, vatandaşların talep ve önerilerinin yanı sıra hizmetler için teşekkür etti.
Rutin belediyecilik hizmetlerinin aksamadan devam ettiğini ve halka verdiği tüm sözleri yerine getireceğini vurgulayan Çetin, “Projelerimiz hız kesmeden devam ediyor. Her hafta açılış yapıyor, halkımızla kucaklaşıyoruz. Halkla iç içe olmak bizim görevimiz. Siz bizi makamda oturalım diye seçmediniz. Ben belediye başkanıyım ve halkın hizmetkarıyım” dedi.

Halk Günü’ne katılan vatandaşları yapacakları açılışlara davet eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 28 Nisan Salı günü 2 açılış birden yapacaklarını ve açılışları CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ile gerçekleştireceklerini söyledi. Çetin, “CHP Genel Başkan Yardımcımız Sayın Tekin Bingöl, temelini yine beraber attığımız Güzelyalı Semt Kreşimizin açılışına katılacak. Sayın Tekin Bingöl ile salı günü 2 açılış birden gerçekleştireceğiz. Saat 17.00’de Türkiye’de bir ilk olan Satranç temalı parkımızın açılışını yapıp, saat 18.00’de ise Güzelyalı Semt Kreşimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Tüm halkımızı bekliyorum” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir