26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı İçin Hazırlıklar Tamamlandı…

Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı İçin Hazırlıklar Tamamlandı…

25–28 Nisan’da Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı güzenlenecek.

TÜYAP ile Türkiye Aşçılar Federasyonu iş birliğinde TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılacak fuarda, yurdun çeşitli yörelerinden aşçılar yerel lezzetlerle farklı sunumlar yapacak.

Yöresel gıda ürünlerinin üretim ve işleme süreçlerinde ihtiyaç duyulan yeni malzeme ve teknolojilerin sergileneceği fuarda, çeşitli panel ve sunumlar yapılacak.
Fuarda, markaların desteklenmesi ve farkındalık oluşturmak amacıyla “Yerliyse yeriz” sloganıyla yerli malı kullanma konusunda duyarlılık geliştirilmesine destek verilecek.

TÜYAP Adana Bölge Müdürü Salih Gökmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, 50 firmanın organizasyona katılacağını belirtti.

Gökmen, fuara yurt dışından katılacak satın alım heyetiyle potansiyel alıcı ve üreticileri bir araya getireceklerini ifade ederek “Fuarda, Türkiye’nin uluslararası barkod kodu olan 869 rakamlı ürünlerin tüketimine destek amaçlı etkinlikler olacak.” dedi.

Türkiye Aşçılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi şef aşçı Koray Türk de fuarda Hatay, Kayseri ve Ege mutfaklarından örneklerin sergileneceğini belirtti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir