29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Çukurova Belediyesi personel çocuklarına eğitimde indirim…

Çukurova Belediyesi personel çocuklarına eğitimde indirim…

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, özel okul yöneticileri ile eğitim alanında işbirliğini öngören protokolü imzaladı. Buna göre Çukurova Belediyesi personeli her iki okula çocuklarını kaydettirmeleri durumunda özel indirimlerden yararlanacaklar.
Başkan Soner Çetin ve Birkent Eğitim Kurumları yetkilisi Vedat Can Şahin ile imzalanan protokol uyarınca ortaokul ve liseye yeni kayıt yaptıracak öğrenciler için liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim uygulanacak. Ayrıca belediye birimlerinden belirlenecek 5, 6, 7 ve 8’inci sınıflardan birer öğrenciye ücretsiz eğitim verilecek.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Altıneller Okulları ile yapılan protokolü ise okul yetkilileri Eyüp Karcı ve Ersen Geçioğlu ile imza altına alındı. Anaokulundan liseye kadar tüm eğitim aşamalarını kapsayan protokole göre Altıneller Okullarına kayıt yaptıranlar yüzde 10 indirimden yararlanacaklar. Protokol gruba bağlı Uzay Kolejini de kapsayacak.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, eğitim ve sağlık kuruluşları ile zaman zaman işbirlikleri yaptıklarını ve bunları protokolle imza altına aldıklarını belirterek, “Bu tür işbirliklerini çok önemsiyoruz. Yaptığımız protokoller Adana’nın seçkin eğitim kurumlarından personelimiz çocuklarının indirimli yararlanmasını öngörüyor. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir