29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Büyük buluşmaya geri sayım başladı…

Büyük buluşmaya geri sayım başladı…

Her yıl geleneksel hale getirilen Adana’nın kurtuluş yıldönümü kutlaması bu yıl 7 Ocak’ta İzmir Bayraklı’daki Havuz Cafe Restorantta yapılacak.

Her yıl geleneksel hale getirilen Adana’nın kurtuluş yıldönümü kutlaması bu yıl 7 Ocak’ta İzmir Bayraklı’daki Havuz Cafe Restorantta yapılacak. Büyük buluşmayla ilgili olarak Adana kent protokolünü davet etmek için Adana’ya gelen İzmir Adanalılar Güçbirliği Derneği Başkanı Arif Kayakşu ve İzmir Adanalılar Platformu Başkanı Hakan Urul, Adana Valisi Dr. Süleyman Elban’ı makamında ziyaret ettiler.

Adana Valisi Süleyman Elban, Adana’nın tanıtımı için yapılan bu etkinliğin hayırlı olmasını diledi. Vali Dr. Süleyman Elban, düzenlenecek gecenin kentimizi diğer illerde tanıtmak, kültürel, birlik ve beraberliğin pekişmesi açısından önemli olduğunu ifade etti.  Başkan Arif Kayakşu, derneğin kuruluş amacını İzmir kentinde yaşayan Adanalıları bir araya getirmek ve kaynaştırmak olduğunu söyledi. Başkan Kayakşu, “İzmir’de yaşayan bir Adanalı olarak kendi memleketimizin özlemini gidermek için en azından Adanalı hemşerilerimizle birlikte olduğumuzda özlemimizi gidereceğimizi düşünerek bu yola çıktık. Her yıl düzenlediği kurtuluş balosuna kentimizin protokol üyelerini davet ediyoruz. Sağ olsunlar bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Bu yıl da Adana’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünde İzmir’in seçkin mekânları arasında yer alan Havuz Cafe Restorantta kutlama balomuzu gerçekleştireceğiz. Balomuzda değerli konuklarımızın yanı sıra Adanamızın yetiştirdiği önemli sanatçılar arasında yer alan Vahdet Vural sahne alacak” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir