19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / CHP’Lİ KADINLAR ADANA’DA BULUŞUYOR…

CHP’Lİ KADINLAR ADANA’DA BULUŞUYOR…

CHP’li Kadınlar Adana’da Buluşuyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları 2. Doğu Akdeniz Bölge Toplantısı, Adana’da gerçekleşecek.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları 2. Doğu Akdeniz Bölge Toplantısı, Adana’da gerçekleşecek.
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan’ın katılımıyla 20 Kasım 2014 Perşembe günü saat 10.00’da Adana Seyhan Oteli’nde başlayacak bölge toplantısında Adana, Osmaniye, Mersin, Kahramanmaraş ve Hatay İl ve İlçe Kadın Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyeleri de yer alacak.

CHP Adana Kadın Kolları Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek toplantıya Bölge Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu üyeleri Nurlu Erkan, İlkay Budak, Nurhan Coşkun ve Fatma Köse de katılacak. Bölge il kadın kolları başkanlarının genel seçimlere yönelik çalışma programlarının tanıtılacağı toplantının Adana ve CHP açısından önemine değinen CHP Adana Kadın Kolları Başkanı Av. Rukiye Çinkılıç, CHP Kadın Kolları 5. Eşgüdüm toplantısında yapılan çalıştayda örgütlerdeki kadınların hedef kitleleri çok iyi tanıdığının ortaya çıktığını, bu toplantının ardından yörelere, bölgelere ve sosyal yapıya göre değişiklik gösterebilen hedef kitlelerin ihtiyaçları ve CHP’den beklentilerinin farklılık gösterdiğinin anlaşıldığını vurguladı.

Bu nedenle CHP Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından hedef kitlelerinin ihtiyaçlarına yönelik çalışma yöntem ve projelerinin bölge il ve ilçelerince belirlenip, birbirleriyle ve Kadın Kolları MYK ile birlikte bölge toplantılarında paylaşılarak geliştirilmesinin uygun bulunduğunu dile getiren Av. Çinkılıç, 20 Kasım Perşembe günü saat 10.00’da başlayacak toplantıdan başlamak üzere tüm bölgelerdeki il ve ilçe kadın kollarının bölgelerine özel çalışma yapabileceklerinin düşünüldüğünü bildirdi.

Toplantıda, 2015 genel seçimlerine yönelik alanda çalışacak olan kadın kollarının bölgelerinin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarına göre gerçekleştirdikleri çalışma program ve projelerini anlatacaklarını kaydeden Av. Çinkılıç, toplantı sayesinde uygulamadaki motivasyonu artırmayı hedeflediklerini belirtti. Av. Çinkılıç, bu önemli toplantıya basın emekçilerini de davet etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir