28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / CEYHAN STADI YENİLENİYOR…

CEYHAN STADI YENİLENİYOR…

CEYHAN STADYUMU YENİLENİYOR

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan şehir stadyumunun çim ve tribün yenileme çalışmalarını başlattıklarını söyledi.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, eski çimlerin temizlenmesinin ve zemin çalışmalarının ardından yeniden çimlendirme işleminin gerçekleştirileceğini ifade etti.

Devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Alemdar Öztürk, “Belediye olarak spora elimizden geldiğince destek veriyoruz. Bu amaçla 35 yıl önce yapılan yaklaşık 5 bin kişilik Ceyhan şehir stadyumunda tribün ve çim yenileme çalışmalarımızı başlattık. Aynı zamanda soyunma odalarının da yenilenmesini sağlayacağız. Allah’ın izniyle Çim sahanın etrafındaki koşu alanlarını da sentetik çimle kaplayacağız. Ceyhan’ımıza yakışır olimpik şartlarda bir stadyum oluşturmak amacıyla başlattığımız çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak ilçemize kazandırmayı düşünüyoruz. Bu vesile ile başta Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ömer Çelik olmak üzere milletvekillerimiz Necdet Ünüvar, Fatoş Gürkan ve Şükrü Erdinç’e, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yetkililerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ceyhan’a hizmetin en iyisinin sunmanın gayreti içersinde olduklarının altını çizen Başkan Alemdar Öztürk, “ hiç kimsenin şüphesi olmasın Allah’ın izniyle Ceyhan Belediyesi olarak hükümetimizin de desteğiyle ilçemize hizmetin en iyisini sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

ÇGC Kupalı At Koşusu Bugün Koşulacak…

1400 kumda 58 kilo 3 yaşlı İngiliz atlarının katılacağı koşuda birincilik ödülü 440 Bin Tl. …

Ceyhan Belediyesi’nden İslahiye’de İftar Programı…

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in ilçede farklı kesimleri buluşturduğu Ramazan sofraları bu kez İslahiye’de kuruldu. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir