26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / CHP’li Doğan’dan terör eleştirisi…

CHP’li Doğan’dan terör eleştirisi…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, artan terör olayları nedeniyle Türkiye’nin huzurunu kaybetmiş bir Ortadoğu ülkesine dönüştüğünü söyledi.

Mahalle ziyaretleri yaparak Adanalılarla görüşen Türkmen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Önce Türkiye’ çağrısı ve yaklaşımına karşın bazı partilerin uzlaşmaz ve Türkiye’yi yeniden seçime götürme isteğinden dolayı terörün tırmandığını kaydetti.

Türkiye’nin her güne şehit haberleri ile uyandığını vurgulayan Türkmen, “TBMM’yi çalışmaya çağırmışsak da ne yazık ki bu çağrımız AKP ve MHP tarafından reddedilmiştir. Bugün geldiğimiz noktada; huzurunu kaybetmiş bir Ortadoğu ülkesi haline dönüşen Türkiye vardır” şeklinde konuştu.

CHP olarak tek bir evladın bile toprağa düşmesini istemediklerinin altını çizen Elif Doğan Türkmen, şöyle konuştu:

“Ama ne yazık ki süreci bu noktaya getiren partiler savaş çığırtkanlığı yapıyorlar. Şu anda TBMM’de hükümet etme sayısal çoğunluğunu kaybeden bir parti seçimin üzerinden 2,5 ay geçmesine rağmen ülkeyi yönetiyor. Bir taraftan Türkiye’yi bölmeye çalışan emperyalist güçler, diğer taraftan da buna çanak tutan iç güçler var. Ben inanıyorum ki bu ülkede yaşayan her aklıselim vatandaşımız seçime kadar ‘Terör yoktu da ne oldu da seçimden sonra terör hortladı ve her gün insanlarımızı kurban veriyoruz’ diye sormaktadır. Biz analar ağlamasın, çocuklar babasız kalmasın istiyoruz. Bunun için CHP olarak mecliste grubu olan her partinin sorumluluk almasını ve elini taşın altına koymasını istiyoruz.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir