9 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / CHP YUMURTALIK’TA SEÇİM OFİSİ AÇILDI…

CHP YUMURTALIK’TA SEÇİM OFİSİ AÇILDI…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yumurtalık’ta seçim ofisi açtı. Açılışa CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karala, CHP Yumurtalık İlçe Başkanı Rüştü Soylu, çok sayıda partili ve vatandaşlar katılım gösterdi.

 

CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, “Değerli Yumurtalıklılar sizleri böyle coşkuyla, kalabalık bir şekilde 31 Mart akşamı Yumurtalık Belediyesi’ni kazanmaya hazır coşkuyla gördüğüm için çok mutluyum. Bizleri böyle karşıladığınız için sağ olun, var olun.  1959’da yumurtalık belediyesi kuruldu kurulalı bir Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanı görmedi. Bu çok öncesinden beri bizim içimizde bir ukde. Ama sadece bu önemli değil. Yumurta bu tarihi güzellikleri bu verimli, şeffaf güzel denizi sahili plajları tarıma açık arazileriyle beraber Türkiye’deki ve dünyadaki herkesin görmesi, gezmesi, ziyaret etmesi Ama yumurtalık Türkiye’ye ve dünyaya açılamadı. İşte bizim 65 yıldır içimizde kalan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yumurtalıklara veremediği hizmeti şimdi talibiz. Ve inşallah sizlerin de ile 65 yıllık sona erdireceğiz” dedi.

 

SOYLU, “ERDİNÇ BAŞKANIMIZIN ETRAFINDA YILDIZLAR TAKIMI VAR”

CHP Yumurtalık İlçe Başkanı Rüştü Soylu konuşmasında meclis üyelerini açıkladı; “Tabii ki aday Erdinç başkan etrafında kenetlendik. 5 yıldır gözde belediye başkanı gibi çalışan, girilmedik ev, sıkılmadık ev, dokunulmadık güneş bırakmayan her mahallenin sorunlarını görüp sizlerden dinleyen ve Adana gibi başkanlığına desteğiyle yumurtalık ve bölgelerdeki bütün sorunları çözen Erdinç Başkanımız sadece tek başkan mı yönetecek? Hayır arkadaşlar. Erdinç başkanımızın etrafında yıldızlar takımı var. Meclis üyesi adaylarımız var. Şimdi onları sıralamaya göre sahneye davet ediyorum. Birinci sıra meclis üyemiz. Sayın Turgut Erişmen, Cengizhan Çay, Rıza Kaya, İlyas Aldatmaz, Yakup Göksün, Mehmet Yılmaz, Mustafa Öztoprak, Hasan Aydın, Serap Altay, Başak Bal, Taylan Tuğbey.”

 

ALTIOK, “YUMURTALIK HALKINA HİZMET İÇİN KOLLARI SIVADIM”

CHP Yumurtalık Belediye Başkan Adayı Erdinç Altıok konuşmasında projelerine değindi; “5 yıl önceki yerel seçime az bir farkla kaybettik. O günden bugüne sahalardan geri çekilmedim. Kimseyi küstürmedim, kırmadım. Yumurtalık halkına hizmet için kolları sıvadım. Yumurtalığı 24 mahallesini her vatandaşının sorunu dinledim, çözmek için çalıştım, çabaladım büyükşehir belediye başkanımızın desteğiyle Yumurtalık’a çok önemli hizmetler getirdik. Huzurunuzda büyükşehir belediye başkanımız sayın Zeynel Karalar’a yürekten teşekkür ediyorum.  31 Mart yerel seçimlerine 28 gün bir süre kaldı. Bu seçimi Allah’ın izni sizlerin de desteğiyle kazanacağız. Gece gündüz demeden çalışmaya halkımızın hizmet etmeye devam edeceğiz. Öğrencilerimizin ulaşım sorununu çözeceğiz. Çiftçilerimize, fidan ve fidan desteği vereceğiz. Hayvancılarımıza, yem desteği ve sokak hayvanlarına bir ilçeye yakışır barınak sözü veriyorum. İlçemize düğün salonu, spor salonları, çocuk oyun alanları, sosyal ve bir tesis, yumurtalığa kazandıracağız. Yumurtalık plajını ilçemize ve halkımıza yakışır bir şekilde düzenleyeceğiz Mevcut parklarımızın bakımı da onarımını ve park olmayan yerlere yeni parklar yapacağız. Yumurtanın tüm zenginliklerini tanıtmak için turizm cazibe merkezi yapacağız arkadaşlar.”

 

KARALAR, “ YUMURTALIK BUGÜN HİÇ GÖRMEDİĞİ HİZMETLERİ GÖRDÜ”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Erdinç’in dediği gibi biz hizmeti oy verenlere göre tasdik etmiyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bu cumhuriyette Misak-ı Milli sınırının içinde yaşayan herkes ama herkes birinci sınıf vatandaştır. Oy verdim vermeden demek bir yöneticinin asla yapmaması gereken bir hareket biçimidir.  Şimdi biliyorsunuz yumurtalıkta değil 15 ilçede yerleşim biriminde bu kardeşimiz küçüklü büyük bizzat yaptık. Dokunmadığı köy yok. Dokunmadığı mahalle yok,.  Dokunmadığı ilçe yok. Bakınız, yumurtalık bugün hiç görmediği hizmetleri gördü. Köylerin, yolların tamamı yapıldı. Uzun süre susuzluk su çekiyordunuz değil mi, bir kaostu değil mi? Bu da sayfaya gelenler, tatile gelenler bidonlar nasıl taşıyorlardı? Biliyor musunuz Evet şimdi yaklaşık80 bin 600 metre içme suyu hattı döşedik. Ve bunun tam yarısı asbestli yollardır. Yani kanser özelliği olan, kanser yapan borulardan şu su içiyordunuz. Buna bu kardeşimiz tabir edemez. Ve hepsini değiştirdik. Dört şu deposu yaptık. Bütün yumurtalık, Zeytinbeli dahil su problemini kökten çözdük. Bu bile başlı başına büyük dolar 94  kilometre satın kaplama yaptık. Her kilometresi iki milyon arkadaşlar. Yani yüz seksen milyonluk burada sac kabağı. 74 bin ton asfalt döktük. Yani neredeyse tarımsal hizmetler yaptı Erdinç söyledi ya başlattığımız devam edecek işler. Halk ekmek de getirdi değil mi? Ve onlarca hizmetler yaptık. Bu bunlar çok kıymetli tabii. Bunların devamı gelecek. Şimdi değerli kardeşlerim burada Erdinç bir dönemin adayıydı. Az farkla kaybetti ama 5 yıl işini gücünü bıraktı. Sizlerin problemlerini çözmek için sürekli bizlere zorladı. Biz de onunla birlikte sanıyorum dokunmadığımız köy kalmadı” diyerek ifade etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir