26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Cezaevinden izinli çıktı, iki günde bir cüzdan, bir de cep telefonu çaldı…

Cezaevinden izinli çıktı, iki günde bir cüzdan, bir de cep telefonu çaldı…

Cezaevinden izinli çıkan ve durakta beklediği sırada kendisine adres soran bir kadının çantasından cüzdanını çalan Ferman S. (40), çevredeki yunus ekiplerinin durumu fark etmesi üzerine kısa sürede yakalandı. Ferman S.’nin olaydan bir gün önce de sağlık ocağından cep telefonu çaldığı da ortaya çıktı. Olay, 5 Kasım günü akşamüstü saatlerinde merkez Seyhan ilçesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda meydana geldi. Kısa süre önce pandemi süreci nedeniyle hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden izinli çıkan hükümlü F. S., iddiaya göre bir otobüs durağında beklemeye başladı. Bu sırada durağa gelen Zuhal Karaman, F. S.?ye adres sordu. Karaman’a adresi tarif ettikten sonra kadının arkasını döndüğü anda çantasından cüzdanını alan F. S., olay yerinden uzaklaşmak için hızla yürümeye başladı. Bu sırada olay yerinden geçen Asayiş Şube Müdürlüğü motosikletli yunus ekipleri, F. S.?nin kadının çantasından cüzdanı aldığını gördü. Polis ekiplerinin kendisini fark ettiğini anlayan F. S., cüzdanı yere atarak kaçmaya başladı. Polis, kovaladığı F. S.yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.
Daha önceden 10 suç kaydı bulunduğu tespit edilen ve cezaevinden izinli çıkan F. S.nin olaydan bir gün önce de merkez Seyhan ilçesi Yeşilevler Mahallesi’ndeki bir sağlık ocağından cep telefonu çaldığı öğrenildi. Emniyetteki sorgusu tamamlanan F. S.?ye, adliyeye sevk edilmesinin ardından çıkarıldığı mahkemece ev hapsi cezası verildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir