26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Cezaevi firarisi yakalandı…

Cezaevi firarisi yakalandı…

Mala zarar verme’ suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan ve yattığı cezaevinden firar eden Aytekin Akkurt’un 01 ABG 26 plakalı beyaz bir kamyonet ile gezdiği bilgisi üzerine polis harekete geçti. Gece saat 02.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda kamyoneti tespit eden ekipler, ‘dur’ ihtarında bulundu. Polisi gören şüpheli, kaçmaya başladı. Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’ndan Alparslan Türkeş Bulvarı’na giren kamyonet, buradan da Karaafat Caddesi’ne geçti. Çok sayıda polis ekibini de peşine takan kamyonet sürücüsü, Karaafat Caddesi’nde bulunan pazar tezgahlarına çarparak devirdi. Polis havaya uyarı ateşi açtı ancak Akkurt yine durmadı. Mavi Bulvar’a atılan kapanın üzerinden geçince lastikleri patlayan kamyonet yaklaşık 1 kilometre daha süren kovalamaca sonucu durdu. Kamyonetteki Aytekin Akkurt yakalandı.
Boş bira şişeleri olan kamyonetten indirilen sürücünün üzerinden kimlik belgesi çıkmadı. Alkollü olduğu belirlenen ve yürümekte güçlük çeken sürücünün kimliği Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan parmak izi taramasından saptandı. Firari Aytekin Akkurt olduğu anlaşılan sürücü işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir