4 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’da sosyal mesafeli bayramlaşma…

Ceyhan’da sosyal mesafeli bayramlaşma…

Ramazan Bayramı öncesi önce personelleri ile Ceyhan Asri Mezarlığı’nı temizleyen Başkan Erdem, temizliğin ardından, Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz ve Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren’i makamlarında ziyaret ederek iyi bayramlar diledi.

Kaymakamlık ve adliye ziyaretlerinin ardından Başkan Erdem, sosyal mesafe çizgileri ve uyarı yazılarıyla salgın için önlemleri arttırılan semt pazarlarını ziyaret etti. Pazar yerlerinde vatandaşlarla sosyal mesafe kuralına uyarak bayramlaşan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem vatandaşlara pandemi önlemlerini hatırlatmayı da ihmal etmedi. Pazar yerlerinde vatandaşlarla tek tek sohbet edip iyi bayramlar dileyen ve Pazar alışverişi yapan Başkan Hülya Erdem mesai bitiminde Ceyhan Belediye binasında çalışan belediye personelleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile de yine sosyal mesafe kuralına uyarak uzaktan bayramlaştı. “Ülkemiz Covid-19 salgınında normalleşme sürecine girmiş olsa dayeni bir salgın dalgası yaşamamamız için önlemlere özen göstermeye devam etmeliyiz diyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem Ceyhanlı hemşehrilerinin ve belediye personelinin bayramını tebrik etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir