25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’da muhtar ve fırıncılara ziyaret…

Ceyhan’da muhtar ve fırıncılara ziyaret…

Ceyhan Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve Kültür Müdürlüğü ekipleri Ceyhan’ın mahalle muhtarlarını ve fırıncılara bayram ziyaretinde bulundu. Ekipler ziyaretleri sırasında muhtarlara ve fırıncılara cerrahi maske, el dezenfektanı kâğıt ve sabun hediye etti.
Ceyhan Belediyesi salgın nedeni ile aldığı önlemleri arttırarak devam ettirirken bir yandan da vatandaşın kişisel önlemlerine destek olmak amacıyla maske dağıtımına devam ediyor. Muhtarlık İşleri ve Kültür Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde salgın süresince iş yükü artan mahalle muhtarlarını ve fırıncıları unutmadı. Hem özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etmek hem de bayramlaşmak için muhtarlıkları ve fırınları ziyaret eden ekipler Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in selamını da ilettiler.
Ziyaretleri için Ceyhan Belediyesi ekiplerine teşekkür eden muhtarlar ve fırıncılar ayrıca salgın boyunca işyerlerini ve ilçenin işlek caddelerini dezenfekte eden, gece gündüz demeden saha da ekipleriyle birlikte çalışan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’e teşekkür ettiler.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir