Ceyhan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yaşar Kemal Kadın ve Gençlik Yaşam Merkezi, 14 Eylül 2023 Perşembe günü saat 19.00’da açılacak. Açılışın hemen ardından sanatçı Sevcan Orhan, Ceyhanlılara unutulmaz bir gece yaşatacak.

Açılışın hemen ardından ünlü sanatçı Sevcan Orhan, Ceyhanlılarla buluşacak. Sevcan Orhan’ın muhteşem konseri, açılışa katılanlara coşku dolu bir gece yaşatacak.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, açılış ve konsere tüm Ceyhanlıları, Adanalıları, basın mensuplarını ve sivil toplum kuruluş temsilcilerini davet etti. Başkan Erdem, açılışla birlikte şehrin merkezinde yeni bir umut ve cesaret merkezinin doğacağını vurguladı.

Yaşar Kemal Kadın ve Gençlik Yaşam Merkezi’nin içerisinde kütüphane, ders çalışma alanları, kafe, oturma alanları ve kadınlarımız için özel bir kermes alanı yer alacak. Merkez, toplumumuzun farklı yaş gruplarına hitap edecek şekilde tasarlandı.

Açılışın hemen ardından, ünlü sanatçı Sevcan Orhan’ın muhteşem konserinin vatandaşları beklediğini dile getiren Başkan Erdem, “Halkımızın, açılışını gerçekleştireceğimiz merkezimizle birlikte Sevcan Orhan’ın güzel sesi ve müziğiyle coşku dolu bir gece geçirmesini ümit ediyorum” diye konuştu.