27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Kaymakamından Kutlama…

Ceyhan Kaymakamından Kutlama…

Değerli Ceyhanlı Hemşerilerim; Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı, dost, akraba, hastaların ve büyüklerin ziyaret edildiği, yetimlerin ve buruk gönüllerin tamir edildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, dargınlıkların, kırgınlıkların giderildiği, sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, müstesna günleri ifade eder.

Bu duygu ve düşüncelerle, gelişmiş ve kaynaşmış bir Ceyhan arzusu içerisinde bütün Ceyhanlı hemşerilerimizin Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutlar, barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir