2 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, köylerde vatandaşlarla buluştu…

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, köylerde vatandaşlarla buluştu…

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Bugün Köydeyiz” etkinlikleri çerçevesinde Mustafabeyli, Günlüce, Tatarlı, Çataklı ve Burhanlı köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Her karışımıza ulaşıyoruz ve vatandaşlarımızla birebir diyalog kuruyoruz diyen Başkan Erdem, dostluk, kardeşlik ve birlik mesajları verdi.

Çiçeklerle karşılanan Başkan Erdem, köy sakinleriyle samimi sohbetler gerçekleştirdi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen ve çözüm yolları üreten Başkan Erdem, Ceyhan’ın her köşesinde dostluk olduğunu, ilçenin her karışında kardeşlik ve birlik olduğunu vurguladı.

 

Başkan Erdem, “Belediyeciliğin sadece rutin hizmetlerden ibaret olmadığını biliyoruz. Vatandaşlarımıza en güzel hizmetleri sunarken sosyal ve toplumsal sorunlara da eğiliyoruz. Ceyhan’ın her köşesinde dostluğu, kardeşliği, birliği pekiştirmek adına yoğun bir emek harcıyoruz. Bu birlikteliği güçlendirmek, vatandaşlarımızla daha yakın ilişkiler kurmak için her fırsatı değerlendiriyoruz.” şeklinde konuştu.

Vatandaş odaklı, çevreye duyarlı, sosyal demokrat belediyeciliği esas alan bir anlayışla çalıştıklarını ifade eden Başkan Erdem, “7’den 77’ye tüm komşularımızın ihtiyaç ve taleplerini yerinde belirleyip hizmet götürmeye devam ediyoruz. Bir gün değil, her gün komşularımızla el ele kol kola şehrimiz için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

 

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in bu ziyaretleri, mahallelerde ve köylerde vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak sorunları yerinde tespit etme ve çözüm üretme anlayışını ön plana çıkarmaktadır.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir