27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Siyaset / Ceyhan Belediye 5 Hafta Sonra Galip Geldi

Ceyhan Belediye 5 Hafta Sonra Galip Geldi

Türkiye kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Ceyhan Belediyespor kendi evinde ağırladığı TED Ankara Kolejliler’i 69-59 yendi.

Türkiye kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Ceyhan Belediyespor kendi evinde ağırladığı TED Ankara Kolejliler’i 69-59 yendi. Yeşil- beyazlılar 5 hafta sonra ilk galibiyetini aldığı maçın ilk çeyreğini 26-15 önde geçti. Soyunma odasına da 38-34 önde giden ev sahibi takım, üçüncü çeyrekte Makbule Amachree’nin sayılarına engel olamayınca rakibine yakalandı: 51-51Son üç dakikaya Ceyhan Belediye 60-57 önde girdiği karşılaşmada faullerden bulduğu sayılarla 9-2’lik seri yakalayarak maçı 69-59 kazandı. Ceyhan Belediye’de Ziomara Morrison 21 sayı, 12 ribaund, Asena Yalçın 10 sayı,2 ribaund, 4 asist, D’Andra Moss 14 sayı, 5 ribaund, Erin Lawless 12 sayı, 8 ribaund, 3 asistle oynadı.Iyi mücadele eden ancak Marcedes Walker gibi önemli silahından sakatlık nedeniyle yararlanamayan TED’de Kamile Nacickate 11 sayı, 3 ribaund, Dilek Akıncı 10 sayı, 6 ribaund, 4 asist, Makbule Amachree 20 sayı, 12 ribaund üretti.Maç sonunda Ceyhan Beleadiye ve Belediyespor Başkanı Hüseyin Sözlü, telefonla takımı arayarak tebrik etti. Başkan Sözlü, sporcuları ve teknik ekibi kutlayarak, “Önemli karşılaşmada yanınızda olamadım. Ancak biliyordum ki, sporcularımız yürüklerini ortaya koyarak bu maçı alacaklardı. Öyle de yaptığınız için başta teknik ekip olmak üzere tüm sporcularımı canı gönülden tebrik ediyorum. Beş haftanın ardandan galip gelerek bizleri güldürdünüz. Umarım bu başlangıç olur ve bundan sonra da aynı başarıyı göstererek bulunduğumuz yerden üst sıraları çıkarız.” şeklinde konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da Mutluluğun Resmi Çiziliyor…

Batık belediyeden, mucizevi mali başarı ve devasa hizmetlerle mutluluğun resmine uzanan öykü, mazbata ve devir …

Adana Mor Dayanışma Kadın Derneği Oya Tekin İle Protokol İmzaladı…

 Adana Mor Dayanışma Kadın Derneği Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin ile, “Kadına yönelik şiddet, …

Adana Demirspor taraftarları, iftarda buluştu…

  TFF Trenyol Süper Lig’de mücadele eden Yukatel Adana Demirspor’un taraftarları, iftar yemeğinde bir araya geldi. Adana …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir