23 Ekim 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / CEYGİD’TEN ZİYARET…

CEYGİD’TEN ZİYARET…

Ceyhan Girişimci İşadamları Derneği (CEYGİD) Başkanı ve Yönetim Kurulu, Ceyhan İlçe Tarım Müdürü Ahmet Söğüt’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ceyhan İlçe Tarım Müdürlüğüne yeni atanan Ahmet Söğüt’ü makamında ziyaret eden, CEYGİD yönetim kurulu üyeleri, ilçenin kalkınması hakkında konuştu. Yapılan ziyaretten memnun kaldığını belirten İlçe Tarım Müdürü Ahmet Söğüt, Ceyhan’ın bölge olarak çok önemli bir yere sahip olduğunu ve en iyi şekilde Türkiye ekonomisine katkı sağlamak için çalıştıklarını ifade etti. Çukurova’nın bir dönemde 3 ürün alınabilen ender yerlerden olduğunun altını çizen Söğüt, tarımla uğraşan çiftçilere hükümetin gerekli desteği sağlamasıyla birlikte Ceyhan Ovası’ndan kaliteli ürünler çıkartıldığını belirtti.

CEYGİD Yönetim Kurulu Başkanı Yener Ural, “Derneğimize üye tarım sektöründeki yaklaşık 60 üyemizle birlikte Ceyhan’ın tarım konusunda gelişmesi için İlçe Tarım Müdürlüğüyle her türlü işbirliği yapmaya hazırız.” dedi.

Yapılan ziyarette CEYGİD Başkanı Yener Ural’ın yanı sıra yönetim kurulu üyelerinden Davut Turhan, genel sekreter Engin Tunç ve genel sekreter yardımcısı İbrahim Yalın’da hazır bulundu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir