26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Çarpıp 500 metre sürükledi…

Çarpıp 500 metre sürükledi…

Kaza, merkez Seyhan İlçesi Öğretmenler Bulvarı’nda meydana geldi. Sürücüsünün kimliği açıklanmayan 01 EP 079 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu, önündeki elektrikli bisiklete çarptı. Elektrikli bisikletteki Şahin Ürün ve Safter Toprak yola savrulurken araç sürücüsü de hiç durmadan yoluna devam etti. Başka bir sürücünün aracın plakasını ihbar etmesi üzerine, kaza yerine polis ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Ürün ve Toprak’ın öldüğü belirlendi.
Kaza bölgesinde araştırma yapan polis, kaçan otomobilin altında yaklaşık 500 – 700 metre sürüklenen elektrikli bisikleti de yol kenarında buldu. 2 kişinin ölümüne neden olan otomobil sürücüsü ise aracıyla birlikte merkez Çukurova İlçesi Toros Mahallesi Kenan Evren Bulvarı’nda yakalandı.
Ürün ve Toprak’ın cesetleri, yapılan incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, adı açıklanmayan otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı. Polis, kazayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir