19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / KİHAYKO Öztürk’e itlaf iddialarını sordu

KİHAYKO Öztürk’e itlaf iddialarını sordu

Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği (KİHAYKO) Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ü ve hayvan barınağını ziyaret ettti.

Heyet, hayvan barınağında tespit edilen eksiklikleri bir rapor halinde Başkan Öztürk ile istişare etti. Öztürk barınaktaki itlaf iddiaları sonrasında barınakta çalışan tüm personelin görevden alındığını ve barınak koşullarının daha iyi hale getirilmesi için belediyelerinin ciddi bir çalışma içerisinde olduğunu belirtti.
Daha sonra Ceyhan Hayvan Barınağına geçen Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği yönetimi, burada yaptıkları ziyaret sonrasında koşulların kendilerini memnun ettiğini dile getirdi.
KİHAYKO Başkanı Metin Yıldırım, Ceyhan Barınağındaki itlaf iddiaları sonrası konuyu yargıya taşıdıklarını ve birkaç tane çalışan kişinin sorumsuz davranışının belediyeye mal edilmesinin yanlış olacağını söyledi. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ün hayvan hakları konusunda her zaman duyarlı yaklaşımları olduğunu belirten Yıldırım, barınak koşullarının bazı eksikliklere rağmen çok iyi durumda olduğunu ve Ceyhan KİHAYKO temsilcilerinin gönüllü olarak barınakta çalışarak eksikliklerin giderilmesi konusunda ciddi çaba ve emek verdiklerini belirtti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir