26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Büyük şehirden ramazan şenliği…

Büyük şehirden ramazan şenliği…

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Ramazan Şenlikleri’ programı kapsamında Ceyhan’da binlerce kişiye iftar yemeği verildi.
Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Ramazan Şenlikleri’nin dün akşamki durağı Ceyhan’dı. Ceyhan Orhan Ekinci Bulvarı Konser Alanı’nda düzenlenen ve binlerce Ceyhanlı’nın katılımı ile gerçekleşen iftar yemeğinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü katılımcılara hitap etti.

Konuşmasında Ramazan ayının manevi ikliminde Ceyhanlılarla bir araya gelme fırsatı bulduklarını ifade eden Başkan Sözlü, ”her zaman bir araya geleceğiz”dedi.

Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da katıldığı iftar programı, dualarla ve Kur’an’ı Kerim okunması ile başladı. İlerleyen saatlere kadar çeşitli etkinlikler ile devam eden akşamda, özellikle çocuklar tarafından büyük bir ilgiyle izlenen Hacıvat- Karagöz gösterinin ardından, ilahiler eşliğinde Sema gösterisi gerçekleştirildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir