Mavi-lacivertliler, 26 yıl aradan sonra döndüğü 2021-22 sezonundan bu yana ‘Süper Lig’de dış sahada en uzun galibiyet hasretini yaşıyor.. Serkan Damla ve öğrencileri, bu durumu tersine çevirip, yeni bir zafere imza atmak istiyor..

BİR İLKİ YAŞAYACAK

Patrick Kluivert ile yollarını ayıran ve teknik direktör arayışları hız kazanan Adana Demirspor, ligde kritik bir virajda.. Bugün Galatasaray ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Mavi Şimşekler, hazırlıklarını tamamladı ve zorlu mücadele için kampa girerek, maç saatini beklemeye başladı.. Yardımcı Antrenör Serkan Damla, kariyerinde ilk kez mavi-lacivertlilerle bir lig maçına çıkacak.. Takımda Andreaw Gravillon’un sakatlığı sürerken, Kevin Rodrigues’in durumu da belirsizliğini koruyor..

GALİBİYETE HASRETLER

Bu sezon ‘Süper Lig’de deplasmanda oynadığı 6 karşılaşmada 4 beraberlik, 2 de yenilgi alan mavi-lacivertliler, ligde rakip sahada galibiyeti bulunmayan 3 takımdan biri olarak öne çıkıyor.. Adana Demirspor, aynı zamanda da 26 yıl aradan sonra döndüğü 2021-22 sezonundan bu yana ‘Süper Lig’de dış sahada en uzun galibiyet hasretini yaşıyor.. Bu tabloyu tersine çevirmek isteyen Serkan Damla ve öğrencileri, zorlu İstanbul deplasmanında yeni bir zafere imza atmak istiyor