27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / ADANA VALİSİ KÖŞGER EVLİYA ÇELEBİ GİBİ…

ADANA VALİSİ KÖŞGER EVLİYA ÇELEBİ GİBİ…

 Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, sık sık gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerini Karaisalı ilçesinde de sürdürdü, halkın sorunlarıyla ilgili toplantı yaptı daha sonra durum değerlendirmesinde bulundu..

İlçeye gerçekleştirdiği ziyaret sırasında ilk olarak Karaisalı Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Köşger, burada Kaymakam Vekili Muhammed Huzeyfe Onur ile Kaymakamlık personeli tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamında Kaymakam Vekili Onur’la bir müddet görüşen Vali Köşger, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın da katıldığı ziyarette ilçenin genel durumu ile ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Kaymakam Vekili Onur’dan bilgi aldı.

Karaisalı ilçesinin tarihi, doğası ve kültürüyle Adana’mızı tamamlayan ilçelerden biri olduğunu belirten Vali Köşger, Adana’yı tüm ilçeleriyle birlikte kalkındırmanın öncelikli hedeflerinden biri olduğunu kaydetti. İl genelinde gerçekleştirdikleri tüm faaliyet ve projelerde temel amaçlarının daima Adanalı hemşehrilerimizin daha kaliteli kamu hizmeti almasını sağlamak olduğunu belirten Vali Köşger, bunu sağlamak amacıyla tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği halinde ve mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını ifade etti.

İlçedeki programını Karaisalı Belediyesine gerçekleştirdiği ziyaretle devam ettiren Vali Köşger, belediye ziyaretinde Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan tarafından karşılandı.

Başkan Aslan’la Başkanlık Makamında bir müddet sohbet eden Vali Köşger, Başkan Aslan’ın nezdinde tüm belediye personeline çalışmalarında başarılar diledi.

İlçedeki temaslarını Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Karaisalı Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi ziyaretiyle sürdüren Vali Köşger; burada incelemede bulunarak, yetkililerden merkezin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Vekili Muhammed Huzeyfe Onur’un da katıldığı ziyaretler yapılan değerlendirmelerin ardından son buldu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir