26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Belediyeye yeni araç…

Belediyeye yeni araç…

Ceyhan Belediyesi, sorumluluk alanında bulunan mahallelere daha hızlı, etkili yol yapım bakım ve onarımı hizmetini sunmak için 1 adet kombine satıh asfalt kaplama aracı satın aldı.

Asfalt yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarında kullanılmak üzere alınan kombine satıh asfalt kaplama aracı ile daha hızlı ve daha kaliteli hizmet verilmesinin amaçlandığı belirtildi.

Araç parkına yeni dâhil edilen satıh kaplama aracını inceleyen Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, “Araç üzerinde aynı anda bitüm ve mıcır malzemesi bulunduruluyor. Bu işlemi daha önce iki ayrı araçla yapıyorduk. Yeni araçla asfalt sathi kaplama çalışmalarını daha hızlı bitireceğiz. Ayrıca iş gücünden de tasarruf sağlayacağız.” Dedi.

Vatandaşa en iyi hizmeti sunmanın gayretinde olduklarını ifade eden Başkan Alemdar Öztürk, “ Belediyemizin görev ve sorumluluğunda bulunan yollarda meydana gelen deformasyonların bakım ve onarımlarına iş programı çerçevesinde hiç ara vermeden devam ediyoruz. Ceyhan Belediyesi, vatandaşlarımıza daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için bütçe imkânları çerçevesinde teknolojik araçları bünyesine katmaya devam edecektir” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir