19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Uyuşturucu Alış Verişi Kanlı Bitti…

Uyuşturucu Alış Verişi Kanlı Bitti…

Adana’da uyuşturucu alış verişi sırasında tartıştığı Eyyüp İpek’i pompalı tüfekle vurarak öldürdüğü ileri sürülen Mehmet Rençber tutuklandı.

Çıkan tartışmada pompalı tüfekle 31 yaşındaki Eyyüp İpek’i göğsünden vurarak öldürdüğü iddia edilen Mehmet Rençber, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Rençber, sağlık kontrolünden geçirilirken kendisini görüntüleyen gazetecilere, “Ben kimseyi öldürmedim. Şüphe üzerine gözaltına alındım” dedi.

Seyhan, Dağlıoğlu Mahallesi’nde meydana gelen olayda, işlediği bir suçtan dolayı cezaevinde yatan ve geçtiğimiz hafta tahliye olan Eyyüp İpek, iddiaya göre uyuşturucu madde alış verişi için Mehmet Rençber’le buluştu. Pazarlık yapan iki kişi arasında bir süre sonra tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda Mehmet Rençber, evde bulunan pompalı tüfekle Eyyüp İpek’i göğsünden vurarak öldürdü. Polis, olaydan sonra kaçan Rençber’in evinde yaptığı aramada cinayette kullanılan silahı buldu. Polis ekiplerinden sadece bir gün kaçabilen şüpheli Rençber yakalandı. Emniyetteki sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen şüpheli çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir