27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Belediyeden kültür etkinliği…

Belediyeden kültür etkinliği…

CEYHAN 18 MART KÜLTÜR ETKİNLİĞİ…
T
Ceyhan Belediyesi tarafından kültür hizmetleri kapsamında düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi 100. yıl sinema gösterimleri büyük ilgi görüyor.

Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde Ceyhan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen sinema gösterimlerinin ilk gününe öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı nedeniyle düzenlenen etkinliğin ilk gününde salonu dolduran öğrencilere ‘Çanakkale 1915’ isimli film izletildi. Filmi büyük bir dikkatle seyreden öğrenciler, düzenlenen etkinlikten dolayı Başkan Alemdar Öztürk’e teşekkür etti.

Program sonunda öğrencilere, yazar İsmail Bilgin’in ’57. Alay Çanakkale’ isimli kitabı ve Çanakkale ile ilgili çeşitli kültür dergileri armağan edildi.

Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, geleceğin teminatı olan gençlere tarihlerini ve bu tarihi yazan kahraman ecdadını unutturmamak adına bu tür etkinlikleri devam ettireceklerini söyledi.

19-24 Mart tarihleri arasında devam edecek ücretsiz film gösterimlerinde ‘Çanakkale 1915’, ‘Taş Mektep’, ‘Çanakkale Yolun Sonu’, ‘Sarı Siyah’ ve ‘Çanakkale Geçilmez’ isimli o dönemi anlatan filmler öğrenci ve vatandaşlarla seanslar halinde buluşturuluyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir