26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Belediyeden Çanakkale yarışması…

Belediyeden Çanakkale yarışması…

CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN ‘ÇANAKKALE RUHU’ KONULU KOMPOZİSYON VE ŞİİR YARIŞMASI
Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Çanakkale Zaferi’nin 100.yılı nedeniyle Ceyhan Belediyesi ve Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ‘Çanakkale Ruhu’ konulu yarışma düzenlediklerini söyledi.

Yarışmanın lise ve dengi okullarda kompozisyon; ortaokul ve dengi okullarda şiir yarışması ve tüm öğrencilerin katılabileceği satranç dallarında düzenlendiği ifade edildi.

ESERLER OKUL MÜDÜRLÜKLERİNE VERİLECEK
Düzenlenen yarışmaya katılacak öğrencilerin kompozisyon ve şiirlerini en geç 13 Mart Cuma gününe kadar bulundukları okul müdürlüklerine teslim etmeleri gerektiği; dereceye girenlerin ödüllerinin ise 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma programında verileceği belirtildi.

BİRİNCİYE LAPTOP İKİNCİYE TABLET ÜÇÜNCÜYE MP4 VERİLECEK
‘Çanakkale Ruhu’ konulu yarışmada dereceye giren 1.öğrenciye Laptop, 2.öğrenciye Tablet.3. öğrenciye mp4 ve tüm katılımcı öğrencilere ise kitap hediye edilecek.

ÖZTÜRK: ÜLKEMİZİN KADERİ BU SAVAŞTA ÇİZİLMİŞTİR.
Çanakkale Savaşı’nın dünya tarihinin kaydettiği en önemli olaylardan biri olduğunu ifade eden Başkan Alemdar Öztürk, “Gerek sonuçları ve gerekse etkileri bakımından hem ülkemizde hem de dünyanın pek çok ülkesinde, hala anılıp hakkında araştırmalar yapılmakta, makaleler ve kitaplar yazılmaktadır” dedi.
ÖZTÜRK ECDADIMIZIN BİZE TARİHİ MİRAS BIRAKTI
Alemdar Öztürk,“ Çanakkale’de doğan ruhu yaşamak ve daima yaşatmak, bu şanlı mücadeleyi gelecek nesillere aktarmak bizlerin ve gençlerimizin en temel görevi olmalıdır. Çanakkale Zaferindeki diriliş ruhunu aktarmak adına Ceyhan Belediyesi ile Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak “Çanakkale Ruhu ” konulu yarışmayı düzenledik. Dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir