26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Başkan Erdem Avukatlarla bir araya geldi…

Başkan Erdem Avukatlarla bir araya geldi…

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 5 Nisan Avukatlar Gününde Ceyhan’da görev yapan avukatları unutmadı.

Ceyhan Belediyesi Kültür Müdürlüğüne bağlı ekipler avukatları ziyaret ederek hediyelerini takdim etti. Ardından Ceyhan Baro Temsilcisi Av. Öznur Özbek’i ve Av. Kadriye Erzin’i makamlarında ziyaret eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, hediyeleri takdim ederek günlerini kutladı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Av.Öznur Özbek; “Bugün burada olmanızdan ve bizleri ziyaret etmenizden dolayı onur ve mutluluk duyduk. Sizler Ceyhan’ı yönettiğiniz sürece bizler her daim mutlu olacağız” dedi.

Başkan Erdem; “Hakkın, Hukukun ve Adaletin Savunucuları”

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Hukuku üstün kılmak ve insan onuruna yakışır bir adalet sağlamak için birey hak ve özgürlüklerinin savunulmasında, hakların korunması ve kullanılması noktasında önemli görevler üstlenen avukatlarımız hukuk sisteminin ayrılmaz bir parçasıdır. Hukukun üstünlüğüne, Cumhuriyetimizin temel niteliklerine, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkmayı egemen kılmak için mücadele etmeye devam edeceğiz. Hakkın, Hukukun ve Adaletin savunucusu olarak, bu duygularla, kamu vicdanının ve adaletin yerine getirilmesinde önemli bir görev üstlenen tüm avukatlarımızın “5 Nisan Avukatlar Günü’nü” kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir