18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Atlar TSYD için atladı…

Atlar TSYD için atladı…

Adana Atlıspor Kulübü, Binicilik Federasyonu yarış programında yer alan Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Kupası Binicilik Yarışlarına ev sahipliği yaptı. Sporcuların ve atların kıyasıya mücadelesine sahne olan yarışlar, spor severlerin büyük ilgisini çekti.

Caly Du Ouchy ile Kayra İrem İzmir Şampiyon

Yarışlarda, İzmir Atlıspor Kulübü sporcularından Kayra İrem İzmir, Caly Du Ouchy isimli atıyla şampiyonluğa ulaştı. 120 cm yüksekliğindeki engelleri başarıyla aşan İzmir ve atı, zorlu parkuru en iyi sürede tamamlayarak TSYD Kupasını kazandı.

 

Çekişmeli Geçen Yarışlarda Diğer Dereceler

Yarışmada ikinciliği Ankara Binicilik İhtisas Kulübünden Eliz Dinçer, üçüncülüğü ise Asya Berrak Toğlukdemir elde etti. Dereceye giren diğer biniciler ise Arina Turgut ve Imagine Van’t Roth oldu.

TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber’in Katılımı

Ödül töreninde TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber, yarışmaya katılan tüm binicileri tebrik ederek, kupanın binicilik yarışlarında önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı. Adana Atlıspor Kulübü Başkanı Ali Cerit ise, böylesine önemli bir yarışmaya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu ifade etti.

Kayra İrem İzmir’in Kupasıyla Şeref Turu

Kupayı kazanan Kayra İrem İzmir, ödülünü aldıktan sonra Caly Du Ouchy isimli atıyla şeref turu attı. Bu anlar, yarışmanın en dikkat çekici ve unutulmaz anlarından biri oldu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir