3 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Ailesi Şikayet Etti: Uyşturucu Satıcısı Yakalandı…

Ailesi Şikayet Etti: Uyşturucu Satıcısı Yakalandı…

Olayın Detayları ve Deliller: Adana Cumhuriyet Savcılığı’nın yürüttüğü soruşturmada, H.T.’nin evinde yapılan aramada 42 gram THC içeren yeşil renkli tohum, 12,6 gram esrar ve 66 gram uyuşturucu madde bulundu. Anne ve babası, H.T.’nin evlerinde uyuşturucu madde sattığını ve evlerine sürekli uyuşturucu almak için insanların geldiğini ifade etti.

Anne ve Babanın İfadeleri: Baba M.T., oğlunu bu konuda uyardığını, ancak evine uyuşturucu almak için gelen insanlar olduğunu belirtti. Anne N.T. ise oğlunun odasına sadece yemek bırakabildiğini, oğlunun odasından çıkan kişilerin elinde sürekli poşetler gördüğünü anlattı.

Sanığın Suçlamaları ve Yargılama Süreci: İddianamede, sanığın kişisel kullanımı aşan miktardaki uyuşturucuyu ticari amaçla bulundurduğu ve deşifre olmamak için kod adı kullandığı belirtildi. Sanık, kendisine yöneltilen suçlamaları reddederek sadece kullanıcı olduğunu iddia etti. Sanığın yargılanmasına Adana 11. Ağır Ceza Mahkemesinde başlanacak.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir