17 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Adanalıların Fiyat Listesi Memnuniyeti…

Adanalıların Fiyat Listesi Memnuniyeti…

Adana‘da, işletmelerin girişlerine ve kapılarına fiyat ve içerik listesi konulması uygulaması, hem esnaflar hem de tüketiciler tarafından olumlu karşılandı. Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Adana Şube Başkanı Biral Serttaş, Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Resmi Gazete’de yayımlanan Fiyat Etiketi Yönetmeliği’nde yapılan değişikliğe ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yönetmelik Değişikliği ve Yansımaları: Serttaş, haksız kazançla ilgili gelen şikayetler üzerine yönetmelikte yapılan değişikliğin sektör için önemli olduğunu vurguladı. 1 Ocak’tan itibaren yeme-içme sektöründeki işletmelerin kapılarında menü ve fiyatların net bir şekilde görülebileceğini belirtti.

Şeffaflık ve Müşteri Memnuniyeti: Serttaş, fiyatların iş yerlerinin kalitesi ve sunulan hizmete göre değişebildiğini, ancak yeni uygulama ile müşterilerin daha net bilgilendirileceğini ifade etti. Ayrıca, bu uygulamanın müşterilere pozitif yansıyacağını ve daha şeffaf bir ticaret ortamı oluşturacağını dile getirdi.

Vatandaşların Görüşleri: Vatandaş Ümit Hamarat, uygulamanın insanların ne kadar ödeme yapacaklarını önceden bilmeleri açısından önemli olduğunu söyledi. Hamarat, bu uygulamanın güven teşkil edeceğini ve soru işaretlerini ortadan kaldıracağını belirtti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir