19 Mart 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / ADANALI GAZETECİLER KIZILAY’A KAN BAĞIŞLADI…

ADANALI GAZETECİLER KIZILAY’A KAN BAĞIŞLADI…

Adanalı gazeteciler, her türlü zor koşulda yardım bekleyenlerin yanında olan Türk Kızılayına kan bağışında bulundu.
Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı, Adana Şube Başkanı Ahmet Çolak, Yüreğir Şube Başkanı Asım Gül, Seyhan Şube Başkanı Reşat Karaca, sarıçam Şube Başkanı Cabbar Konuk ile Çukurova Şube Başkanı Yıldıray Özbek’in katıldığı etkinlikte, gazeteciler, maske mesafe ve hijyen kuralları kapsamında bağışta bulunarak, iyilik kervanına katıldılar.
Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Saygılı, pandemi ve Ramazan ayı nedeniyle stokların düşmemesi için halkın seferber olduğunu, bu seferberliğe gazetecilerin de katıldığını belirterek, “Bir yandan zor koşullarda halkı bilgilendirmek için haberden habere koşan, kan bağışına farkındalık oluşturmak adına yaptıkları haberlerle üzerlerine düşen görevi yerine getiren gazeteci kardeşlerimiz, bu kez kendileri de bağışta bulunarak, örnek bir davranışta bulundular. Kendilerine ayrı ayrı tebrik ediyor, kana ihtiyaç duyan hasta ve hasta yakınları adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Etkinlikte; Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Sefa Saygıdeğer veBaşkan Vekili Mustafa Özke ile çok sayıda gazeteci kan bağışında bulunarak, kutsal bir görevi yerine getirmenin manevi huzurunu yaşadılar.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Esnafın Yüzü Ramazan’da Güldü…

  Kebabın başkenti Adana’da günün ilk ışıklarından itibaren eti zırhtan geçiren ve şişlere takan kebap …

‘Ucuz Traktör’ İlanlarına Kanmayın!

Dolandırıcıların özellikle sosyal medya adreslerinden ‘ucuz traktör’, ‘ucuz tarım aletleri’ gibi reklamlarla bazı çiftçileri dolandırma …

Pamuk Üreticilerine ‘Pembekurt’ Uyarısı!

Pamuk ekim alanlarının en önemli zararlılarından biri olan Pembekurt zararlısına karşı ekim sezonu öncesinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Adana genelindeki pamuk …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir